Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #33 týždeň

Ako každý víkend, tak aj tento sme si pre vás prichystali zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Tento týždeň sú v akciách zaujímavé hry ako Lara Croft GO a Hitman GO pre operačný systém iOS a pre Mac OS X je tu Deus EX Human Revolution.

iOS

Noteshelf (len pre iPad) – 6,99 € namiesto 8,99 €

noteshelf

S Noteshelf si môžete zapisovať poznámky, upravovať dokumenty, komentovať PDF súbory, vyplniť formuláre alebo tlačiť dokumenty a to všetko na iPade. Aplikácia umožňuje synchronizáciu s  Evernote a so známymi cloudovýmu službami ako Dropbox, Google Drive.

Prizmo – 5,99 € namiesto 9,99 €

Prizmo

Alikácia vám pomôže skenovať textové dokumenty, vizitky a fotografie. Vďaka iCloudu máte všetky svoje dokumenty zosynchronizované naprieč všetkými zariadeniami, či je to iPhone, iPad alebo Mac.

Puffin Browser Pro – 0,99 € namiesto 3,99 €

Puffin Browser

Internetový prehiadač pre iPhone a iPad, ktorý by mal byť podľa vývojárov rýchlejší ako Safari. Vďaka serverom Puffin Browser Pro podporuje dokonca aj technológiu Adobe Flash.

Fantastical 2 – 2,99 € resp. 4,99 € namiesto 4,99 € resp. 9,99 € (záleží do verzie)

Fantastical 2

Populárny kalendár pre iOS zariadenia a počítače Mac, vrátane podpory pre Apple Watch.

Verzia pre iPhone – 2,99 € namiesto 4,99 €

Verzia pre iPad – 4,99 € namiesto 9,99 €

In Between – 1,99 € namiesto 2,99 €

in between

In Between  atmosférická plošinovka, v ktorej musíte riešiť zložité hádanky tým, že manipulujete s okolím a gravitáciou.

Tomb Journey – zadarmo namiesto 0,99 €

tomb journey

Farebná fantasy adventúra.

Lara Croft GO – 2,99 € namiesto 4,99 €

lara croft go

Lara Croft Go je ťahová puuzle dobrodružná hra v zabudnutom svete. Hra ponúka celkovo 101 kôl, v ktorých preskúmate ruiny starovekej civilizácie, objavíte prísne strážené a budete čeliť smrti. Lara Croft GO je hra roku 2015 v App Store.

Hitman GO – 2,99€ namiesto 4,99 €

Hitman go

Hitman GO je ťahová strategická ťahová hra, v ktorej sa dostávate do úlohy známeho elitného zabijaka.

Mac OS X

Deus Ex: Human Revolution – Ultimate Edition – 5,99 € namiesto 19,99 €

deus ex

Jedného dňa vtrhli do firmy zaoberajúcej sa experimentálnou biotechnológiou špeciálne jednotky Black Ops, a zabili všetkých vedcov. V tom okamihu sa Adamovi obrátil svet hore nohami. V dobe, kedy sú atléti, vojaci a špióni biotechnicky vylepšovaní, sa usiluje niekto o to, aby sa vývoj ľudstva uberal určitým smerom. Na Vás je vypátrať prečo!

Type2Phone – 1,99 € namiesto 9,99 €

type to phone

Použite Mac aby ste mohli písať na iPhone, iPade alebo na Apple TV. Type2Phone premení váš počítač na Bluetooth klávesnicu.

Fantastical 2 – 39,99 € nameisto 49,99 €

fantastical 2 mac

Populárny kalendár je tento víkend v akcii aj pre počítače Mac.

PTT – zadarmo namiesto 0,99 €

PPT

Aplikácia PTT “Push To Talk” robí presne to, čo jej anglický názov hovorí. Pokiaľ budete mať stlačenú klávesu “alt” bude zapnutý mikrofón na počítači, keď klávesu pustíte, mikrofón sa vypne.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.