Dôveryhodný zdroj potvrdil názov ďalšieho iPhonu

Špekulácie naznačujú, že tohtoročný iPhone ponúkne len minimum zmien oproti predchodcovi, aby pripravil priestor pre ďalší, výročný model. Práve kvôli minimálnym zmenám sa rozpútali špekulácie, či bude tohtoročný iPhone niesť číslicu “7” alebo z neho bude skôr niečo na štýl “6SE”.

Teraz japonský server Mac Otakara potvrdil, že budúci mobil od Applu bude volať iPhone 7. A vyjde v dvoch verziách. Základná ponúkne 4.7-palcový displej a dizajn, ktorý sa už niekoľkokrát objavil v únikoch. Do predaja okrem neho vstúpi iPhone 7 Plus, teda model s 5.5-palcovým displejom. Z doterajších tvrdení však nie je jasné, či tento model ponúkne duálny fotoaparát alebo nie.

Zdroj blízky serveru Mac Otakara však tvrdí, že iPhone 7 ponúkne nový Home Button, ktorý bude citlivý na dotyk a teda zrejme využije technológiu Force Touch. Tú využíva aj displej nad ním a podľa zoradenia komponentov vo vnútri telefónu sa zdá, že sa domovské tlačidlo naozaj dočká zmeny. Ako ju ale privítajú fanúšikovia, je zatiaľ otázne. Mnohí totiž takúto zmenu odmietajú z dôvodu, že staršie telefóny s Androidom sa vedeli dostať do veľkých problémov práve vďaka absentujúcim hardvérovým tlačidlám.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.