Zažite revolúciu, s dobrým zrakom uvidíte viac

Očná klinika UVEA v Martine má revolučnú ponuku pre každého, kto sa chce zbaviť okuliarov či kontaktných šošoviek. K laserovej operácii očí získate víkendový pobyt pre dve osoby v Hoteli Clarionvstupenky do Apple múzea v Prahe. A navyše súťažíte o nový iPhone 7 v hodnote 900 eur.

Očná klinika UVEA Mediklinik v Martine je najmodernejším priestorom na Slovensku, kde sa môžete obrátiť s dôverou, že bude o vás profesionálne postarané. Po dôkladnom vyšetrení a získaní informácií o vašej dioptrickej chybe, vám bude po konzultácii s lekárom navrhnutá vhodná a zároveň bezpečná možnosť bezbolestnej laserovej operácie krátkozrakosti či inej dioptrickej chyby. V rámci starostlivosti o pacienta poskytuje UVEA doživotnú záruku na laserovú operáciu očí typu LASEK alebo LASIK. Potrebné lieky a pooperačné kontroly sú rovnako v cene.

Zažite revolúciu

Objednajte sa do 16. decembra 2016 na vyšetrenie a následnú operáciu očí. K ostrému zraku získate aj poukaz na víkendový pobyt pre dve osoby v Hoteli Clarion ****dve vstupenky do Apple Múzea v Prahe. Po laserovej operácii očí budete mať skutočne revolučné ostré a kvalitné videnie. Všetci pacienti budú po absolvovaní operácie navyše zaradení do žrebovania o cenu Apple iPhone 7 128GB v hodnote 900 eur.

Kliknite si na web kliniky UVEA a zistite viac o tejto revolučnej ponuke: www.uvea.sk

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.