WSJ: iPhone 7 ponúkne v základnej verzii 32 GB úložisko

iPhone by mohol po niekoľkých rokoch konečne ponúknuť 32GB úložisko v základnej verzii. Zdroje blízke serveru Wall Street Journal preň odhalili, že pripravovaný iPhone 7 ponúkne v najlacnejšej verzii 32GB úložisko, čím sa Apple definitívne zbaví 16GB základu, s ktorým prišiel ešte v čase 3GS.

Hlavným dôvodom pre navýšenie pamäte majú byť fotky a videá, na ktoré je teraz treba viac priestoru nielen kvôli vyššiemu rozlíšeniu fotoaparátu, ale aj kvôli vyššej kvalite videí. Počnúc modelom 6s, iPhone dokáže nahrávať 4K video a taktiež nemá problém s nahrávaním 1080p videa pri 60fps, kde má dvojnásobný počet snímkov za sekundu značný vplyv na veľkosť súboru. Pokiaľ sa tieto špekulácie preukážu ako pravdivé, potom iPhone 7 určite ponúkne 32GB a 128GB verziu, a do tretice by mohol ponúknuť 64 alebo 256GB verziu. Práve o 256-gigabajtovej verzii sa hovorí v súvislosti s iPhonom 7 Plus, ktorý by mal priniesť viacero noviniek vrátane duálneho fotoaparátu.

Nateraz o iPhone 7 vieme, že by mal ponúknuť o trochu tenšie telo a dizajn takmer identický s dnešnými modelmi. Absentovať by však mal tradičný 3,5 mm jack v prospech Bluetooth a Lightning konektoru.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.