Vtipná reklama na Google Photos si robí srandu zo 16GB iPhonu

Google Photos

Pokiaľ svoj iPhone využívate naplno, potom už viete, že 16GB nestačí. Rovnako tak mnohým nestačí ani 5GB základného priestoru na iCloude a práve týchto nedostatkov sa chopil Google. V novej reklame prezentuje službu Google Photos ako službu, vďaka ktorej už nikdy nebudete mať problém s úložiskom. Samozrejme, nezabudol si pri tom spraviť srandu z iPhonu.

Reklama, ktorá vyzerá veľmi prirodzene, totiž vtipne ukazuje situáciu, ktorú ste už možno zažili aj vy. Chystáte sa odfotiť alebo natočiť niečo skvelé a v tom vám iPhone vypíše chybovú hlášku “Na zariadení nie je dostatok miesta”. Takto ste už mohli aj vy niekedy zmeškať zachytenie unikátneho momentu. Google Photos však má byť riešenie, služba automaticky zálohuje fotky na cloud s neobmedzeným úložiskom. Navyše, aplikácia ponúka možnosť automaticky mazať fotky z pamäte zariadenia po ich nahraní na servery. Takto vlastne uvoľní úložisko. Alternatívou je aj predplatenie si 50GB iCloudu za 0,99€ mesačne, kde dostanete veľmi podobnú funkcionalitu.

https://youtu.be/aEK37MBTUPk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.