VMware reaguje na Parallels, oznamuje Fusion 8.5

Ako po minulé roky, tak aj tento rok VMware odpovedá na konkurenciu predstavením vlastných riešení. Tento rok to sú programy Fusion 8.5, Fusion Pro 8.5, Workstation Player 12.5 a Workstation Pro 12.5, pre použitie so systémom OS X.

Virtualizačné nástroje umožňujú používať na Macu Windows bez nutnosti inštalovať ho cez Boot Camp. Oba prinášajú podporu pre najnovšie systémy, Windows 10 Anniversary a macOS Sierra. Veľký update systému Windows so sebou priniesol vylepšenia pre Cortanu, hlbšie prepojenie s mobilnými zariadeniami (po vzore Continuity/Handoff), tmavý režim, rozšírenia pre Microsoft Edge prehliadač a v neposlednom rade zjednotený Windows Store s aplikáciami a hrami pre PC, smartfóny, Xbox a HoloLens.

Nové riešenia od VMware tiež prinášajú opravy chýb a vylepšenia stability, ako aj podporu pre Siri v macOS Sierra. VMware tiež oznámilo internetovú súťaž, v ktorej si 20-ti výhercovia prídu na Oculus Rift. Súťaže sa dá zúčastniť na Twitteri, kde je treba uverejniť video, v ktorom poviete svoj príbeh o tom, ako vám Fusion pomáha v živote. K tomu je treba doplniť hashtag #FusionLove. Registrovaní účastníci VMworld 2016 pre zmenu získajú Fusion alebo Workstation na 18 mesiacov zadarmo.

Užívatelia VMware Fusion 8.0 a Workstation 12.0 môžu upgradovať zadarmo, zatiaľ čo majitelia predošlých verzií môžu kupovať novú verziu buď za 49$ alebo 119$ v prípade Fusion Pro. V prípade Workstation Player a Pro sa ceny pohybujú na úrovni 79$ a 149$.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.