V nových reklamách na Apple Watch si zahrali Alice Cooper, Nick Jonas a ďalší

Apple na svojom YouTube práve zverejnil celkom sedem nových reklám na hodinky Apple Watch. Zahrali si v nich aj známe tváre.

Nové videá nasledujú v koľajách reklamnej kampane, ktorú spoločnosť odštartovala ešte minulý október – krátke 15-sekundové spoty ukazujú rozličné činnosti a vychytávky, ktoré vám Apple Watch umožnia vykonávať. Tri z nich sa zameriavajú na šport a cvičenie, no nájdeme tu aj rôzne aplikácie na ovládanie svetiel, predpoveď počasia, či nájdenie strateného telefónu.

Vo viacerých z nich si, podobne ako v predošlých Apple reklamách, zahrali aj celebrity. Nick Jonas zo skupiny Jonas Brothers sa pomocou hodiniek preteká so svojim bratom, herečka Chloë Savigny hľadá stratený iPhone, hudobník Jon Batiste sa chystá na párty s Quincym Jonesom a najnezvyčajnejšou kombináciou je zrejme rockový spevák Alice Cooper, ktorý si s Apple Watch meria aktivitu pri hraní golfu. Pozrite si všetkých sedem spotov nižšie.

https://youtu.be/ZfoxzHu-OPQ

https://youtu.be/4nixG-DBiT4

https://youtu.be/NwwjsChhtZM

https://youtu.be/NHegyP6tA60

https://youtu.be/SCNB1z360A0

https://youtu.be/UXTlCWuc_fs

https://youtu.be/S8hiiKduvKk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.