Apple Watch 2 budú len vnútorným upgradom, redizajn nás zrejme čaká až v roku 2017

Len minulý týždeň sa objavili správy o druhej generácii Apple Watch, ktorá by mohla priniesť tenšie telo, známy analytik Ming-Chi Kuo však tieto dohady popiera. Apple Watch 2 by mala byť čo sa vonkajšku týka takmer identická.

Podobne ako pravidelný cyklus iPhonov, aj Apple Watch budú tento rok zdá sa na svojej “s-kovej” verzii. To znamená, že dizajn sa od prvej generácii zmení len minimálne – napríklad pridaním FaceTime kamery. Všetky zmeny sa pravdepodobne budú sústrediť na vnútorné komponenty. O aké zlepšenia pôjde, je však otázne.

Kuo ďalej predpovedá prepad celkových predajov Apple Watch. V roku 2015 sa podľa neho predalo len 10,6 milióna hodiniek, tento rok by toto číslo malo ešte klesnúť – na 7 a pol milióna. Apple oficiálne čísla zatiaľ nezverejnil, no spoločnosť potvrdila, že predaje od jari 2015 každým štvrťrokom rástli.

Tenšie Apple Watch 2 by mohli byť predstavené už na júnovej WWDC

Taktiež nie je známe, kedy by sme mali druhú generáciu Apple Watch očakávať. Zvesti o marci 2016 sa nenaplnili a naposledy sa v súvislosti s hodinkami skloňoval dátum júnovej WWDC. Druhou možnosťou je taktiež septembrový launch iPhonu 7.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.