Užívatelia hlásia problémy s párovaním Android Wear hodiniek s iPhone 7

V čom má Android Wear určite náskok oproti watchOS, je jednoduchosť. Kým Apple chápe svoje hodinky ako sebestačnú jednotku, Android Wear stavia skôr len na základných funkciách. Aj preto stretneme mnoho ľudí, ktorí majú k iPhonu pripojené napríklad Motoroly 360 či LG Watch Urbane.

Koho však zrejme tak skoro nestretnete, sú majitelia iPhone 7 s hodinkami Android Wear. Nie, že by mali podľa nejakého prieskumu radšej Apple Watch, ale skôr je tu problém s pripojením. Viacerí užívatelia začali hlásiť, že majú problém so spárovaním svojich hodiniek s iPhone 7 alebo iPhone 7 Plus. Chybu potvrdil aj samotný Google, ktorý zisťoval viac a zistil, že problém sa týka modelov Motorola Moto 360 (2nd Edition), ASUS ZenWatch, ASUS ZenWatch 2, Fossil, Michael Kors a TAG Heuer Connected. Podľa užívateľov vraj problém pretrváva aj pri prvej generácii LG G Watch a Motorola Moto 360.

Nateraz to teda vyzerá, že jediné modely, ktoré s pripojením k iPhonu problém nemajú, sú Huawei Watch a LG Watch Urbane. Google však už oznámil spoluprácu s Applom na vyriešení problému.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.