Unikli zábery nových Lightning slúchadiel pre iPhone 7

V súčasnosti je už takmer potvrdené, že nový iPhone nebude obsahovať klasický 3,5 mm slúchadlový jack. Miesto neho bude na zvukový výstup slúžiť výhradne Lightning port a Apple zrejme do balenia priloží nový typ Lightning slúchadiel. Práve ich zábery boli dnes zverejnené na čínskej sociálnej sieti Weibo.

Ak sú slúchadlá na záberoch skutočné, ich dizajn sa od súčasných EarPods nebude takmer vôbec líšiť. Jediným rozdielom bude konektor zakončený Lightning koncovkou. Tá sa zdá byť až nezvyčajne veľká, dôvodom však môže byť zabudovaný DAC prevodník, ktorý v každom zariadení s audio jackom konvertuje digitálny signál na analógový.

Zatiaľ nevieme, ako bude zvukový výstup cez Lightning port fungovať, je však pravdepodobné, že nový iPhone už nebude obsahovať vlastný DAC a spoliehať sa bude na komponenty v podporovaných Lightning slúchadlách, či adaptéroch.

Detailné snímky údajných Lightning EarPods si môžete pozrieť nižšie. iPhone 7 očakávame už o necelé dva mesiace – predstavený by mal byť niekedy začiatkom septembra.

iphone-7-lightning-earpods-leak1 iphone-7-lightning-earpods-leak2 iphone-7-lightning-earpods-leak3 iphone-7-lightning-earpods-leak4 iphone-7-lightning-earpods-leak5 iphone-7-lightning-earpods-leak6 iphone-7-lightning-earpods-leak8 iphone-7-lightning-earpods-leak9

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.