Trilógia Infinity Blade pre iOS je dnes dostupná celkom zadarmo

Populárna herná trilógia Infinity Blade pre iPhone a iPad je dnes pri príležitosti amerického Dňa nezávislosti dostupná na stiahnutie celkom zadarmo.

Séria už od svojho počiatku v roku 2010 posúvala hranice grafických možností mobilných platforiem a dlho predstavovala akýsi vizuálny štandard 3D hier pre iOS. Napokon aj samotný Apple hry s obľubou používal vo svojich propagačných materiáloch, či počas produktových prezentácií.

Aj keď tretia a zatiaľ posledná časť vyšla už pred takmer tromi rokmi, hry majú stále čo ponúknuť nielen pre fanúšikov bojoviek s RPG prvkami. Všetky tri diely už boli v priebehu rokov niekoľkokrát dostupné zadarmo, tentoraz sú však k dispozícii pokope, čo je určite skvelou príležitosťou bezplatne si doplniť svoju hernú kolekciu – či už ste hrali dve časti, alebo so sériou ešte nemáte skúsenosti.

Ponuka je časovo obmedzená, takže neváhajte a rýchlo sťahujte. Všetky tri hry sú univerzálne a fungujú na iPhone aj iPade.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.