Tip: Otvorený svet deštrukcie. Infinite Tanks.

Niekedy je čas na dokonale precízne zvládanie vozidla v závodnej hre. A no, niekedy je zase čas iba tak vyhodiť nejaké to auto do vzduchu.  Skúste hádať do ktorej kategórie patrí nová hra od spoločnosti Atypical Games, Infinite Tanks? Určite ste sa trafili.

infinite-tanks-3

Atypical Games má už za sebou známe tituly ako je Battle Supermacy a Sky Gamblers. A najnovšia hra od tejto spoločnosti nebude určite výnimkou. Infinite Tanks prichádza na iOS, tvOS a OS X už toto leto. Pozrite si upútavku:

Na rozdiel od hier s otvoreným svetom, to čo robí Infinite Tanks výnimočné, je rozmanitosť systému úpravy vozidiel. Dajte hráčovi voľnú ruku v úprave svojho stroja podľa svojich predstáv a zaručene môžete sledovať veľký “masaker”. Vývojári vysvetlili systém úprav. Hra bude obsahovať funkciu systému budovania vozidiel založeného na kartičkách, ktoré hráčovi umožňujú kombinovať a spájať rôzne časti tankov. Motory, karosérie, pásy, strelecké veže a zbrane sú zahrnuté v týchto nekonečných kombináciách.

4Screenshot_battles-2016-03-24-18-22-49-63-780x434

Avšak slovo nekonečné by možno bolo prehnané. Vývojári nám bohužiaľ neprezradili koľko kartičiek bude v hre, no dozvedeli sme sa, že s počtom kartičiek ktorý bude je možné vytvoriť až 30 miliónov unikátnych vozidiel. Hráči ich môžu hneď otestovať v multiplayerovom súboji hlava proti hlave hneď na šiestich rôznych mapách. Ale nemusíte sa báť. Táto hra vám ponúka aj možnosť rozvetvený Single Player (mód jedného hráča).

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.