Tip: Nastavte si nádherný šetrič obrazovky z novej Apple TV na Mac

V predchádzajúcom článku sme vám ukázali, ako si  nainštalovať šetrič obrazovky v štýle ciferníkov Apple Watch a dnes vám poradíme, ako si môžete nastaviť šetrič z novej Apple TV. V tomto virtuálne preletíte ponad niektoré z najkrajších miest na svete počas dňa ale i noci.

Tip- Nastavte si nádherné šetriče obrazovky z novej Apple TV na Mac

Apple už dávnejšie oznámil, že tento šetrič obrazovky neplánuje priniesť do operačného systému OS X, určeného pre počítače Mac, ale ostane exkluzívny len pre novú generáciu Apple TV. To ale nezabránilo vývojárovi Johnovi Coatesovi aby vytvoril jednoduchú aplikáciu a tieto miesta nám pomohol dostať na obrazovky počítačov.

Ak ich aj vy chcete vyskúšať tak vám prinášame krátky návod:

1. Stiahnite si šetrič z tohto odkazu. Kliknite “TU”!

2. Nainštalujete stiahnutý súbor, nazvaný je Aerial.saver.

3. Prejdite do “Systémových Nastavení” a potom do kategórie “Plocha a šetrič” a na konci sa bude nachádzať šetrič s názvom Aerial.

šetrič v štýle apple watch-nastavenia

4. Vyberte si šetrič , nastavte dobu, po ktorej sa má spustiť. Ďalej po kliknutí na “Možnosti šetriča obrazovky” vyberte krajinu, dennú alebo nočnú scenériu a v prípade použitia viacerých monitorov si môžete nastaviť na každom z nich inú. Prípadne zvoľte “Zobraziť s hodinami”.

setric vyber

Aplikácia je naprogramovaná v jazyku Swift, takže na jej spustenie je nutný OS X Mavericks alebo novší. Ako šetrič obrazovky si môžete zvoliť prelet ponad mestá New York, San Francisco, Londýn a prírodné scenérie Číny alebo Havaja.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?