Tim Cook: Apple Campus 2 bude mať názov vzdávajúci poctu Jobsovi

Magazín Fortune dnes zverejnil svoje exkluzívne interview s Timom Cookom, v ktorom sa bavili o akciách spoločnosti, inovácii a v neposlednom rade aj o Apple Car. Cook taktiež naznačil, kedy sa bude otvárať nové sídlo Applu a ako sa bude volať.

Niekoľko zaujímavostí:

Téme Apple Car sa Cook opäť razantne vyhol, no naznačil, že ide o projekt vo veľmi skorých štádiách a Apple ho zatiaľ neberie celkom vážne. Spoločnosť rada skúma viacero technológií a potenciálnych produktov, čo by vysvetľovalo početné zamestnávanie automobilových expertov v posledných mesiacoch. Vývoj vlastného auta však môže byť kedykoľvek zrušený. Projekt bude údajne prioritou až keď doňho začne Apple vo veľkom investovať.

Diskusie o takzvanom vrchole predajov iPhonu sa snaží ignorovať. Uplynulý kvartál bol čo sa týka predajov iPhonu rekordným, v priebehu roka sa však po prvý raz očakáva ich prepad. Cook hovorí, že Apple a jeho produkty často “fungujú v cykloch” a po čase sa istotne dá všetko do poriadku.

11 Sep 2015, California, USA --- Apple Computers new headquarters new 300K foot office campus is under construction and due for completion in 2017. The design is by UK architect Foster + Partners. --- Image by © Steve Proehl/Proehl Studios/Corbis

Apple Campus 2, nové sídlo spoločnosti, ktoré je aktuálne vo výstavbe, bude hotové koncom roka. Cook by sa pritom do nových priestorov rád začal sťahovať už začiatkom roku 2017. O prípadnom názve monumentálneho sídla sa stále diskutuje, s určitosťou však pôjde o poctu zakladateľovi Stevovi Jobsovi. Apple momentálne rokuje s jeho vdovou Laurene a zvyškom Jobsovej rodiny.

Foto: Fortune

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.