The World Class Mac Bundle: balík aplikácií pre Mac s 92% zľavou

Stacksocial ponúka balík softvéru s 92 percentnou zľavou.

V balíku na portáli stacksocial.com sa nachádza napríklad softvér od spoločnosti Prosoft Engineering na záchranu dát Data Rescue 4 v cene 99 dolárov, program na tvorbu internetových stránok Freeway Pro 7, ktorého cena je 150 dolárov, alebo aplikáciu na kreslene Painter Esssentials 5 v hodnote 50 dolárov.

Okrem týchto môžete nájsť v balíku aj utility ako iStat Menu 5, ktorá vám zobrazí informácie o vašom Macu, prípadne uBar 4, pomocou ktorej si môžete zmeniť Dock.

Snímka obrazovky 2016-06-09 o 19.13.47

Tento a ešte ďalší softvér v celkovej hodnote 400 dolárov môžete zakúpiť na stránke stacksocial.com len za 29,99 dolárov, čo predstavuje zníženie o 92 percent. Akcia bude pokračovať do začiatku budúceho týždňa.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.