Od teraz si môžete hlasovať o nové emoji a dokonca žiadať aj vytvorenie nových

iOS 10 beta 4 emoji

Ak máte radi emoji a chcete mať slovo, aké ďalšie by mali byť vytvorené, existuje nová aplikácia, ktorá vám to umožní. Ale ak chcete byť inovatívny, môžete podať svoje vlastné návrhy na nové emoji, ktoré by sa mohli objaviť a tak pomôcť sebe ale aj iným.

emojirequest

Emoji> je emoji klávesnicová aplikácia, ktorá už ale od teraz podporuje službu prijímania požiadaviek. To znamená, že vaše požiadavky budú zvážené a prípadne sa v aplikácií objavia. Tí, ktorý budú mať najviac “hlasovaní” získajú možnosť pracovať ako Unicode návrhár pre EmojiXpress. Ak radšej preferujete desktop verziu, môžete pre hlasovanie navštíviť stránky EmojiRequest. Avšak budete musieť povoliť prístup ku vášmu Facebooku aby ste mohli hlasovať. Stačí iba kliknúť na emoji, ktorý chcete a následne kliknúť na Žiadať. Ukázané sú iba emoji, ktoré podporujú Unicode.

 

Emoji> sa dá zadarmo stiahnuť z App Store, avšak s nákupmi v aplikácií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.