Na stránkach AppleCare+ sme mohli vidieť “Apple Watch Victory”

Na stránkach Apple pre Spojené Arabské Emiráty sa objavili referencie záhadných “Apple Watch Victory”, ktoré naznačujú spoločnosťou zvažovaný alternatívny názov pre Apple Watch Nike+. 

Stránka AppleCare+ pre Spojené Arabské Emiráty bola zdieľaná stránkou 9to5Mac, kvôli zmienke o AppleCare+ možnostiach pre Apple Watch a “Apple Watch Victory”, teda produkt, ktorý neexistuje. Na podobných stránkach, ale pre Kanadu sú uvedené zariadenia Apple Watch a Apple Watch Nike+. Stránky sú textovo rovnaké, čo naznačuje, že Apple pravdepodobne plánuje volať Apple Watch Nike+ novým názvom a to je Apple Watch Victory. Je možné, že Apple Watch Victory je zatiaľ nevydaný produkt, zrušený produkt alebo iba názov pre odlišnú verziu Apple Watch. Ale ak prihliadneme k porovnaniu stránok pre dve odlišné krajiny avšak s rovnakým znením textu, môžeme sa domnievať, že sa jedná iba o alternatívne meno produktu, ktorý Apple dizajnoval v spolupráci s Nike. Stránky AppleCare+ pre Spojené Štáty neuvádzajú žiadne špecifické modely zariadenia, odkazujú iba na Apple Watch.

applewatchvictory-800x762

Apple Watch Nike+ je športová verzia Apple Watch so znakmi Nike, softvérom Nike a unikátnym dierkovaným remienkom.  Apple Watch Nike+ budú oficiálne predstavené 28. októbra.

Podľa najnovších informácií, Apple stiahol názov “Apple Watch Victory” zo stránok AppleCare+.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.