Sprievodca vianočnými darčekmi pre majiteľa Apple TV

Vianoce sú čoskoro tu a s nimi aj ten typický hon za najlepším darčekom. V redakcii sme si však pripravili sériu článkov, v ktorých vám ukážeme výber najvhodnejších darčekov pre majiteľov Apple zariadení. V tomto článku sa zameriame na Apple TV.

Poznáte niekoho, kto má túto zaujímavú krabičku? Pomerne lacné a pritom užitočné zariadenie, ktoré ponúka rozsiahlu ponuku filmov a aplikácií nielen v angličtine, ale aj v lokálnych jazykoch. Prevláda samozrejme ten anglický obsah, ale tak to už v dnešnej dobe býva. Poďme sa teda pozrieť na zopár užitočných doplnkov, ktoré potešia.

Ovládače

  • SteelSeries Nimbus – Ak viete, že sa Apple TV využíva aj na hranie hier, potom poteší tento herný ovládač od SteelSeries. Je kompatibilný s Apple TV aj ďalšími iOS zariadeniami a vďaka nemu je hranie hier jednoduchšie a príjemnejšie, než so štandardným Apple TV ovládačom. Vďaka Nimbusu sa dajú hrať hry ako Asphalt 8: Airborne tak ako na Xboxe alebo na PS4.

steelseries-nimbus-apple-tv

  • Remote Loop – Ovládač pre modernú Apple TV je síce kvalitne spracovaný, no zároveň je šmykľavý a vďaka tenkosti môže zapadnúť do gauča tak, že ho už nenájdete. Pútko však určite zabráni vyšmyknutiu (a rozbitiu) ovládača a môže znížiť riziko, že ovládač zmizne do Narnie cez gauč. Mimochodom je to zaujímavá utilitka aj pre iPhone, obzvlášť pri väčších modeloch, kde je zvýšené riziko vyšmyknutia pri používaní jednou rukou (napr. pri fotení a nahrávaní). Vlastne je to priamy nástupca pútok z iPodu touch.

Apple TV Remote Loop

Vychytávky

  • Connect It Apple TV/AirPort Express Holder – Viete si predstaviť, že by mala Apple TV 2. alebo 3. generácie nový domov na stene? Potom môže účel splniť tento držiak vytvorený priamo na mieru pre staršiu Apple TV alebo pre AirPort Express. Doplnok je navrhnutý tak, aby Apple TV na stene zaberala čo najmenej miesta a zároveň aby tu nebol problém s káblami.

connect-it-apple-tv-holder

iTunes Gift Card

  • 15€ iTunes Gift Card – Kredit do iTunes s hodnotou 15€. Tento kredit je možné využiť na nákup alebo požičiavanie filmov, na nakupovanie nových aplikácií alebo doplnkov do nich, prípadne na nakupovanie hudby z iTunes Store. Je to vlastne univerzálny darček, s ktorým si môže majiteľ Apple TV vybrať, čo chce a predídete tak riziku, že by ste vybrali niečo nevhodné :)
  • 25€ iTunes Gift Card – 25€ kredit je vlastne takou strednou cestou, keďže to je už dostatok na zaobstaranie si niekoľkých aplikácií alebo na požičanie si viacerých filmov. Mnohé filmy sa dajú v HD kvalite požičať za 4€, takže s týmto kreditom si môže požičať ~6 filmov.
  • 50€ iTunes Gift Card – Najvyšší v sérii je 50€ kredit. Ten môže vydržať aj po Vianociach a možno ponúkne veľa pôžitku aj v januári či dokonca vo februári. Samozrejme to závisí od toho, ako často sa Apple TV používa. Určite je to dostatok pre pozretie si celého Marvel Cinematic Universe. Alebo aspoň filmov, ktoré už doteraz vyšli.

itunes_gift_cards_sk

komentáre
  1. ten SteelSeries Nimbus vyzera luxusne

    pouzivate niekto podobne ovladace na hranie hrier na appletv? viete odporucit nejaky dobre hry?

    0
    0
  2. Mam ten ovladac, super je ze sa nabija cez lightning kabel.
    Len s tymi hrami je to tazsie a zatial skor zapada prachom.

    Chyba nejaky tahak, aj keby kratsie ale stylom ako talos principle, uncharted, tomb rider, portal. …. zatial su to vacsinou take zabavky na par minut.
    Keby aspon nejake starinky z tych co su na ios (ako max payne) a podobne.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.