Hra Tiny Wings dostala po rokoch update, prichádza aj na Apple TV

Tiny Wings dostal po naozaj dlhom čase svoj tretí veľký update. Prináša podporu pre iPhone 6/6 Plus a novú verziu pre Apple TV.

Tiny Wings je právom jednou z najlepších hier na iOS. Jednoduchá farebná skákačka s roztomilým vtáčikom v hlavnej úlohe zosobňuje snáď všetko, čo je na moderných smartfónových hrách dobré. Hra vyšla ešte v roku 2011 a ihneď sa z nej po boku titulov ako Angry Birds stala klasika.

Dodnes však jej aktualizácie zrátate na prstoch jednej ruky. Po veľkom update v lete roku 2012 prišla len podpora pre displej iPhonu 5 a o dva roky na to niekoľko nových levelov. Teraz vydaná verzia 2.2 pridáva podporu pre vyššie rozlíšenia iPhonu 6 a 6 Plus a nové levely.

tiny_wings_apple_tv-800x451

Najväčšou novinkou je ale samostatná verzia Tiny Wings TV pre Apple TV. Ide o rovnakú verziu mobilnej hry, akurát na veľkej obrazovke vo vašej obývačke. Bonusom je podpora pre split-screen multiplayer – druhý hráč môže miesto ovládača použiť svoj iPhone. Apple TV verzia je taktiež automaticky synchronizovaná cez iCloud, takže nehrozí, že prídete o svoj progres.

Tiny Wings je dostupný vo verzii pre iPhone a iPad za 0,99 € na App Store. Tiny Wings TV nájdete na tvOS App Store za cenu 2,99 €.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.