Spotify chce najnovšie zaujať hráčov so službou Spotify Gaming

Headphones are seen in front of a logo of online music streaming service Spotify in this illustration picture taken in Strasbourg, February 18, 2014. Spotify is recruiting a U.S. financial reporting specialist, adding to speculation that the Swedish start-up is preparing for a share listing, which one banker said could value the firm at as much as $8 billion. REUTERS/Christian Hartmann (FRANCE – Tags: BUSINESS ENTERTAINMENT LOGO) – RTX1914U

Streamovacia služba Spotify si chce získať srdcia hráčov. Služba totiž spustila nový portál Spotify Gaming, na ktorom si môžu hráči vypočuť svoje obľúbené soundtracky z hier ako je GTA či FIFA. A to zadarmo.

Spotify Gaming ponúka množstvo playlistov z rôznych obľúbených hier a dokonca tam nájdete aj originálne soundtracky, ktoré sa dali kúpiť napríklad na iTunes. Vypočuť si tak môžete originálnu kompozíciu Hansa Zimmera pre Crysis 2, orchestrálny soundtrack Halo alebo aj hudbu pre megahit The Last of Us.

Spotify Gaming web

Spotify Gaming zároveň predstavuje kurátorstvo, teda že sa o tvorbu playlistov postarali živí ľudia, ako to je v prípade Apple Music. Tu sa o tvorbu postarali zamestnanci služby, komunita a dokonca aj väčšie herné servery ako je Polygon či GamesBeat. Hráči sa tak môžu v Tatrách vžiť do role Nathana Drake-a alebo si v decembri pri ceste domov autom vypočuť zvučku North Yanktonu z GTA V. Soundtrackov tu je neúrekom a nájdete tu napríklad aj OST z Battlefield Hardline, Call of Duty alebo Mass Effect 3.

Spotify Gaming si viete vychutnať aj zadarmo, ale treba rátať s reklamami a, keď počúvate cez iPhone, tak len v shuffle mode. Výber playlistov a albumov nájdete v špeciálnej sekcii iOS a OS X aplikácie, ale taktiež aj na adrese spotify-gaming.com.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.