Uniknuté špecifikácie pre iPhone 7 naznačujú 256 GB úložiska a Lightning slúchadlá s adaptérom

Na internet sa dnes dostala fotografia údajného špecifikačného hárku pre iPhone 7. Môžeme podľa neho očakávať model s 256 GB úložiskom a Lightning slúchadlá s adaptérom v balení.

Fotka pochádza ako inak z čínskej mikroblogovacej sociálnej siete Weibo a tým pádom sa jej autenticita nedá overiť. Obzvlášť opatrný treba byť pri záberoch papierových obalov a iných dokumentov, ktoré sa dajú sfalšovať oveľa ľahšie ako maketa telefónu. Ak však budeme predpokladať, že daný dokument nie je podvrhom, jeho obsah sa zhoduje s predošlými dohadmi o iPhone 7.

iphone-7-earpods-spec-leak

O top modeli s 256 GB úložiska sa už nejaký ten piatok hovorí. Rovnako aj o nových EarPods slúchadlách, ktoré sa budú pripájať cez Lightning port. Veľkým otáznikom je situácia okolo potenciálneho adaptéru na klasický 3,5 mm audio jack. Podľa fotky by mal Apple tento adaptér pribaliť priamo k telefónu, čo by bolo nepochybne dobré znamenie.

Ako poznamenali aj diskutujúci na MacRumors, Apple v dokumentácii pre iPhone 6s označuje slúchadlový port ako “3,5mm headphone jack” zatiaľ čo na uniknutej fotke sa hovorí o “Lightning to Headphone Jack.” Ide o drobný štylistický rozdiel, no pri spoločnosti ako Apple môže aj takýto detail zavážiť. Či sa adaptéru pribalenému k novému iPhonu nakoniec dočkáme, alebo nie, sa dozvieme presne o týždeň. iPhone 7 a 7 Plus budú predstavené už 7. septembra.

iPhone 7 MacRumors špekulácia

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.