Siri prezradila, že WWDC 2016 sa bude konať 13. až 17. júna

V súlade s predošlými dohadmi sa bude tohtoročná WWDC konferencia konať v týždni medzi 13. až 17. júnom. Nepriamo to potvrdil samotný Apple a to prostredníctvom Siri.

Dátum 13. až 17. jún bol nepriamym spôsobom potvrdený už niekoľko týždňov, nakoľko išlo o jediné voľné miesto v rozvrhu Moscone Center v San Franciscu, kde sa udalosť každoročne koná. Tento termín však teraz oficiálne potvrdil aj Apple, aj keď pomerne netradičným spôsobom.

Ak sa opýtate hlasovej asistentky Siri kedy sa bude WWDC konať, s radosťou vám odpovie, že od 13. do 17. júna a nezabudne dodať, ako veľmi sa teší.

siriwwdcdates

Na stránkach Applu zatiaľ po WWDC žiadne stopy nie sú, no vzhľadom na potvrdenie od Siri je pravdepodobné, že podrobnejšie informácie o udalosti, vrátane lotérie o vstupenky, sa objavia už v najbližších dňoch.

Aj tohtoročná WWDC klasicky odštartuje úvodnou prezentáciou, na ktorej Apple predstaví najnovšie verzie operačných systémov OS X, iOS, watchOS a tvOS. Na obzore sú taktiež nové MacBooky a možno sa dočkáme aj nejakého toho prekvapenia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.