Čo hovorí Siri na predstavenie nového iPhonu 7?

Apple včera oznámil dátum a miesto odhalenia novej generácie iPhonu. Jednoduché pozvánky s textom “See you on the seventh” naznačujú na siedmeho septembra, čo však o tomto dni prezradí Siri?

Keď sa Siri túto frázu (“Vidíme sa siedmeho”) opýtate, už tradične má pre vás pripravených zopár vtipných odpovedí. Frázy samozrejme neprezrádzajú nič o evente, ani novom telefóne, vyskúšať si ich však kľudne môžete na vlastnej koži. Stačí po aktivácii Siri povedať “See you on the seventh.” Výber niektorých odpovedí si tiež môžete pozrieť na screenshote nižšie.

Siri "See you on the seventh"

V stredu, 7. septembra, bude v Bill Graham Civic Auditorium predstavený iPhone 7. Všetko čo o ňom vieme sa môžete dočítať tu. Spolu s ním očakávame aj druhú generáciu Apple Watch. Na horizonte je dlhší čas aj nový MacBook Pro, na ten si však zdá sa počkáme ešte nejaký ten piatok. Podľa doterajších informácií by ho Apple mohol predstaviť v októbri.

Apple event bude klasicky streamovaný naživo prostredníctvom webu Applu. Sledovať ho môžete cez iOS zariadenia, Apple TV, Safari na Macu a Microsoft Edge na Windowse.

Apple rozposlal pozvánky na iPhone 7 event

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.