Quanta možno začne s produkciou Apple Watch 2 už tento mesiac

Najnovšie informácie pochádzajúce z Číny odhaľujú možný začiatok výroby ešte ani nepredstavených Apple Watch 2. Produkcia týchto zariadení by mala začať koncom januára. Podľa správ thajskej stránky Commerical Times, bude za výrobu Apple Watch 2 zodpovedná firma Quanta, ktoré mala vo svojej režií aj výrobu predchádzaujúceho modelu.

 

Quanta-Computer

Napriek veľkej dychtivosti spoločnosti Quanta začat produkciu Apple Watch 2 sa v novembri rozšírila fáma, ktorá hovorila o nedostačnom profite firmy na predaji Apple Watch. Z toho dôvodu bude možno spoločnosť Apple vyhľadávať nového partnera, ktorý by túto výrobu zastrešil. Záujem o túto zakázku prejavily firmy ako Foxconn, Wistorn a Inventec.

 

Round-Apple-Watch-concept-by-Alcion

Potvrdené spoločnosťou Apple, nové Apple Watch 2 budú mať tenšie telo, FaceTime kameru a Wi-Fi čip, ktorý toto zariadenie zbaví závislosti na iPhone. Zahraničné webové stránky zistili, že Apple pred nedávnom vystavil ponuku 4 pracovných miest zameraných na zdravotné technológie. Predpokladá sa, že tieto pracovné miesta majú niečo spoločné s vylepšeniami pripravovanými pre Apple Watch 2.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.