Prvé modely MacBookov Pro s Touch Barom sa onedlho dostanú ku svojim majiteľom

Prvé modely 13 a 15 palcových MacBookov Pro vybavených Touch Barom budú onedlho v rukách svojich nových majiteľov.

Všimli si toho zákazníci, keď si pri stave objednávky všimli “Pripravuje sa na vyexpedovanie” (Preparing for Shipment). Zákazníci, ktorí si objednali MacBooky Pro v deň kedy boli predstavené (27. októbra), mali uvedený termín dodania medzi 17. a 25. novembrom. S už pripravenými objednávkami sa zdá, že zákazníci dostanú svoje zásielky už budúci týždeň.

macbook_pro_2016_preparing-800x286

Podľa čitateľov MacRumors fóra sa zdá, že 15 palcové modely MacBookov a špeciálne konfigurácie budú odoslané v blízkej budúcnosti. Nemáme zatiaľ žiadne informácie o zmene objednávok 13 palcových verzií, no podľa okolností by mali byť odoslané v blízkej budúcnosti.

Nové modely MacBooku Pro sa vypredali relatívne rýchlo. Ich čas dodania sa pohyboval v rozmedzí od 2 až 3 týždňov do 3 až 4 týždňov. Zatiaľ nie je známe, kedy presne sa kamenné predaje dočkajú zásob nových MacBookov Pro, ale 17. november je celkom dobrý tip.

apple-macbookpro-3

Pred týždňom sa Phil Schiller v rozhovore zmienil (a teda asi aj pochválil), že Apple za svoju existenciu ešte nikdy nemal také množstvo objednávok na MacBooky ako je tomu teraz. Podľa Slice Intelligence, sa nové MacBooky Pro už teraz predávajú lepšie ako konkurenčné laptopy a to bez ohľadu na ich vysokú cenu.

Počet zákazníkov, ktorí majú pri objednávkach “Pripravuje sa na vyexpedovanie” stále narastá.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.