Práce na Apple Campus 2 sa pomaly dokončujú

Očakáva sa, že Apple dokončí svoje práce na už druhom kampuse koncom tohto roka. Čiže ostáva už iba 6 mesiacov práce. Ako sa približuje termín ukončenia výstavby, môžeme vidieť, že práce na kampuse sú v plnom prúde.

An overview of a rendering of Apple's proposed new campus. The plan will go up for a final vote before the Cupertino City Council on Oct. 15. The rendering was photographed at an Apple's office located at the proposed new campus site on Oct. 10, 2013 in Cupertino. (Dai Sugano/Bay Area News Group)

Pokrok s výstavbou si môžeme pozrieť na videu, ktoré zachytil pilot dronu Duncan Sinfield. Na videu si môžeme povšimnúť, že Apple pridáva mnoho masívnych ohnutých sklenených okien na hlavnú budovu, ktorá je v tvare oblúku. Kvôli hmotností týchto okien zaberie spoločnosti Apple niekoľko mesiacov, kým ich všetky umiestnia na svoje miesto. Taktiež aj niekoľko solárnych panelov a tónovaných okien má už svoje miesto.  Auditórium a dve obrovské parkovacie garáže už sú tiež pomaly hotové. Čo je zaujímavé je fakt, že solárne panely sú aj na strechách garáží a sú tiež takmer hotové. Avšak na fitness centre sa stále ešte pracuje. Parkovacie tunely sú podľa správ tiež kúsok od dokončenia.

Ďalší pilot dronu Matthew Roberts sa tiež podeli o svoje získané zábery v júnovej aktualizácií postupu stavby Apple Campus 2. Video druhého drona ponúka bližší pohľad na dokončovanie strechy budovy v tvare oblúku. Vo videu si taktiež všimneme širší záber na budovu s parkovacími miestami a auditóriom. Video zachytáva aj bližší pohľad na nové budovy, ktoré sú stavané na “Tantau Avenue”. Podľa informácií sa práve tu budú sústrediť práce zamerané na výskum a vývoj nových technológií. Minulý mesiac spoločnosť Apple odstránila veľké zelené oplotenie a nahradil ho obyčajným drôteným plotom. Brány na stavenisko ostávajú často otvorené a tým pádom umožňujú okoloidúcim bližší náhľad ako stavba pokročila. Ako sme spomenuli, ukončenie výstavby sa plánuje na koniec roka 201ž a prví zamestnanci by mali do areálu vstúpiť už na začiatku roka 2017.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.