Práce na Apple Campus 2 v decembrovom update výrazne pokročili

Rok 2016 sa pomaly končí a Matthew Roberts sa s nami podelil o posledný update stavebných prác na Apple Campus 2. 

Fanúšikom poskytol obvyklé zhrnutie postupu (tak ako v predchádzajúcich videách počas celého roku), kde spomenul hlavnú budovu a jej okolie. Video, ktoré ukazuje postup prác bolo natočené počas Štedrého večera.

Solárne panely sú už postavené zhruba na 65% z pôvodných 60 v novembri. Átrium hlavnej budovy Apple Campusu 2 taktiež výrazne pokročilo. V predchádzajúcom videu sme mohli vidieť ako na átrium inštalujú ešte len sklené panely. Teraz už je omnoho jasnejšie, o akú budovu sa jedná. Už sú z diaľky viditeľné aj chodníky v celom kampuse. Umožní to rýchly presun zamestnancov medzi budovami, ktoré Apple postavil. Taktiež sú popri chodníkoch vysadené aj rôzne druhy stromov.

 

Niekoľko okolitých budov taktiež v stavebných prácach výrazne pokročilo. Napríklad také recepcia podzemného auditória. Časté dažde v tomto období vytvorili veľké množstvo blata, čo má za následok, že stavebné práce budú pokračovať aj v roku 2017.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.