Apple plánuje v Japonsku zľavy, Fukubukuro sa nekoná

2. januára 2017 je dátum, kedy Apple plánuje niečo špeciálne pre svoje kamenné predajne v Japonsku. Všetci vieme, ako majú tamojší obyvatelia radi zľavy a Apple to vie tiež. 

V tento deň plánuje spoločnosť Apple v Japonsku takzvaný “Novoročný výpredaj”, ktorý bude v kamenných predajniach ale aj na online eshope. Nutnosťou je podotknúť, že sa Apple v Japonsku zúčastnil tradícií ako je “Fukubukuro” v angličtine “lucky/mystery bag” a po našom šťastná taška”.  Jednalo sa o to, že ste si zaplatili 300 dolárov a dostali ste tašku kde sa nachádzali rôzne  produkty od Apple. V balení sa väčšinou nachádzalo menšie príslušenstvo ako napríklad tašky z limitovanej edície, slúchadlá a podobne. Avšak vždy ste mali šancu kúpiť MacBook Air alebo iPad iba za 300 dolárov.

Fukubukuro je v Japonsku veľkou tradíciou. Avšak rok 2015 bol posledným rokom, kedy sa Apple tejto tradície zúčastnil. Dôvodom bol ohromný počet zákazníkov, ktorý čakali v neuveriteľne dlhých radoch, dúfajúc, že práve oni budú tí, ktorí kúpia MacBook Air alebo iPad za 300 dolárov. Apple sa preto namiesto tejto tradície priklonil radšej k zľavám. Ako asi také rady vyzerali si môžete pozrieť nižšie vo videu.

Nie je nám zatiaľ úplne presne známe, aké zľavy sa pripravujú, no môže sa jednať o niečo podobné ako je Black Friday v Amerike. Vtedy Apple pri kúpe Macu, iPadu, iPhonu a ďalšiemu prikladal aj 150 dolárovú iTunes darčekovú poukážu.

Apple pravdepodobne ponúkne po celom svete zľavy taktiež aj 28. januára, kedy bude Lunárny Nový rok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť