Pozrite si zatiaľ najlepšie zábery na nový Apple Campus 2

Na YouTube sa objavilo ďalšie video natočené dronom, ktoré zachytáva prebiehajúcu výstavbu nového sídla spoločnosti Apple, prezývaného aj ako vesmírna loď, či Apple Campus 2.

Marcové video ponúka zatiaľ najlepší pohľad na to, ako bude stavba po dokončení vyzerať. Momentálne sa pracuje na dokončení štruktúry hlavnej budovy a na osadení solárnych panelov, na mieste už je taktiež väčšina zakrivených sklenených panelov.

Tie budú slúžiť na nerušený výhľad na okolitú zeleň, približne 80 % pozemku budú totiž tvoriť zelené plochy. Masa zeminy nazhromaždená v strede prstencovej budovy bude použitá na pôdu pre vyše 7 000 stromov. Dokončená je tiež inštalácia strechy veľkého auditória s kapacitou tisíc miest, ktoré bude slúžiť na predstavovanie budúcich produktov a pracuje sa aj na na fitness centre s rozlohou viac než 9 000 metrov štvorcových.

Apple Campus by mal byť dokončený koncom tohto roka, podľa Tima Cooka sa spoločnosť do nových priestorov začne sťahovať začiatkom roku 2017.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.