Pozrite si ďalších 30 skrytých funkcií v iOS 10

iOS 10 obsahuje naozaj veľké množstvo malých, či väčších zmien. Pozrite si video s ďalšími tridsiatimi drobnosťami, na ktoré sa môžeme na jeseň tešiť.

Po masívnom, vyše polhodinovom videu, ktoré detailne demonštrovalo 75 noviniek systému, si server 9to5Mac pripravil ďalšie video. To ukazuje 30 ďalších funkcií, zmien a vymožeností v novom systéme. Patria medzi ne napríklad vylepšenia pre Safari, Fotky, Apple Music, notifikácie, 3D Touch skratky a mnoho ďalšieho. Pozrite si celé 8-minútové video nižšie.

75 iOS 10 inovácii v jednom videu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?