Pokémon Go sa objavil v nemeckom App Store

Dnes ráno sa v nemeckom App Store objavila populárna hra Pokémon Go. Uvoľnenie hry v Nemecku je len začiatok veľkého zverejnenia hry v celej Európe. 

pokemon-go-nick_statt-screenshots-1.0

Hra bola doteraz dostupná iba v Spojených Štátoch, Austrálii a Novom Zélande. Ostatné krajiny si na vydanie hry vo svojom regióne musia počkať. Nie jeden nadšenec každý deň kontroluje internet a App Store, či náhodou už hra nebola v jeho regióne vydaná. V pondelok The Wall Street Journal oznámil, že Pokémon Go bude do ostatných krajín Európy a Ázie uvoľnený behom niekoľkých dní. Developeri z  Niantic sľúbili, že sa budú snažiť vydať hru čo najskôr, hneď ako sa vysporiadajú s problémom nečakaného zaťaženia serverov.

Nápor nových hráčov, ktorý sa snažia pripojiť na servery spôsobil už hrajúcim problémy s hrou. Hráči, ktorí stále čakajú na vydanie Pokémon Go vo svojej krajine si nedočkavo sťahajú falošné verzie hry.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.