Pacient, ktorý bol napadnutý iPadom podal žalobu proti sanitárovi

Muž z Connecticutu zažaloval sanitára za ujmu na zdraví počas prevozu v sanitke, ktorú mu údajne spôsobil úderom do hlavy s iPadom. 

EMS professional with portable oxygen equipment
EMS professional with portable oxygen equipment

Robert Alix, ktorý žiada od sanitára odškodné $15,000 dokonca tvrdí, že bol dobitý so slovami: “Ostrihaj sa a pridaj sa k armáde.” Po žalobe podanej na vrchom súde v Bridgeportu sa okamžite začalo súdne konanie proti spoločnosti Monroe Emergency Medical Services. Alix tvrdí, že utrpel vážne psychické trauma a trvalé zdravotné následky po tom, čo ho zamestnanec Alejandro Ramirez v sanitke napadol. K incidentu údajne došlo 14. marca. Alix bol údajne prepravovaný v sanitke z policajného oddelenia v putách a pripútaný k nosidlám. Alix vypovedal, že počas prevozu sanitkou ho Ramirez uderil iPadom a následného ho začal dusiť. Na proti tomu Ramirez tvrdí, že ho náhodne udrel iPadom do hlavy, keď stratil rovnováhu v sanitke.

emt_LOGO

Ramirezov partner, Michael Suchinski povedal polícií, že bol na sedadle vodiča, keď k incidentu došlo, a že iba počul ako sa Ramirez a Alix vzadu rozprávajú.  Tvrdí, že keď sa otočil dozadu, videl ako Ramirez drží Alixa pod krkom. Ramirez bol obvinený z prečinu napadnutia tretieho stupňa. Jeho právnik Eugene Riccio tvrdí, že Ramirez je nevinný v tejto záležitosti a zároveň popiera tieto falošné obvinenia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.