Nový MacBook Pro s dotykovým OLED panelom dorazí už budúci mesiac

iPhone 7 a nové Apple Watch majú launch za sebou a tak nastal čas posunúť sa ďalej. Aspoň pre Apple a ľudí, ktorí čakajú na nové počítače. Podľa zdrojov blízkych serveru MacRumors by mala zmena prísť už v októbri. Nie je ale jasné, či Apple bude organizovať event alebo svoje novinky oznámi len tlačovou správou.

Hlavnou hviezdou večera bude nový MacBook Pro, ktorý má priniesť dotykový “funkčný” panel. Ďalšou novinkou má byť Touch ID a nový grafický čip. Ten by mal využívať architektúru AMD Polaris, ktorú využíva aj PS4 Pro a zrejme aj Project Scorpio od Microsoftu. Súčasne s novým MacBookom by tiež mala vyjsť aktualizácia macOS Sierra 10.12.1, ktorá by mala pripraviť systém práve na novinky ukryté v MacBooku Pro. K expedovaniu nových počítačov má dôjsť v druhej polovici októbra, čo znamená, že predstavenie by sa mohlo konať ešte v prvej polovici.

Taktiež sa špekuluje, že Apple po boku nového MacBooku Pro predstaví aj updatovaný MacBook Air s USB-C portami a nové iMacy, ktoré budú taktiež disponovať grafikou AMD. Taktiež sa špekuluje o novom Thunderbolt 5K Displayi, ako aj o novom Macu Pro a Macu mini.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť