Nová TV aplikácia v iOS 10.2 beta 2

Na októbrovom evente bola predstavená aj nová “TV” aplikácia, ktorá má slúžiť ako druh sprievodcu pre televízne programy.

Táto aplikácia má pomôcť užívateľom objaviť nový obsah, televízne show a filmy, ktoré by mohol užívateľ sledovať. Aplikácia je dizajnovaná ako multiplatformová a teda má byť dostupná pre iOS a Apple TV. Nová “TV” aplikácia pracuje v ruku v ruke s funkciami ako je Siri Live Tune-In a Single Sign-On aby zjednodušila pôžitok zo sledovanie televíznych programov.

tvappios102-800x709

K sekcii Knižnica sa v iOS 10.2 pridáva aj zobrazenie obsahu iTunes, ktorý si užívateľ kúpil. Zároveň sa pridala aj funkcia “Watch Now”, ktorá obsahuje kolekciu televíznych programov a filmov z iTunes alebo obsah televíznych aplikácií, ktoré si užívateľ nainštaloval či už na iOS zariadenia alebo na Apple TV.

img_0993

Dedikovaný obchod v aplikácií umožní užívateľom nákup obsahu z iTunes alebo iných zdrojov ako je HBO Go. Sekcia Obchod taktiež umožní, aby sa užívateľ prihlásil so svojimi údajmi od televízneho poskytovateľa a získal tak prístup k obsahu, ktorý si zaplatil.

Dokumenty od Apple uvádzajú, že “TV” aplikácia zatiaľ nie je plne funkčná a preto sme ju ani nemohli vidieť v bete tvOS 10.1. Apple plánuje oficiálne predstaviť aplikáciu až v decembri.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.