Nová stránka ponúka prehľadný zoznam príkazov pre Siri

Ste zvedaví, čo všetko zvládne Siri vo vašom iPhone? Nová stránka prináša praktický prehľad takmer všetkého, čo sa môžete hlasovej asistentky opýtať.

Web hey-siri.io jednotlivé príkazy prehľadne kategorizuje podľa funkcionality do niekoľkých sekcií. Nájdete tu konverziu jednotiek, matematické operácie, výpočet dátumu, ovládanie aplikácií, nastavení a domácnosti, čítanie notifikácií, príkazy na volania, správy a email a mnoho, mnoho ďalšieho.

hey-siri-io príkazy

Keď na svojom zariadení aktivujete Siri, ukáže vám síce niekoľko názorných príkazov, v porovnaní so stránkou však ide skutočne len o zlomok funkcionality. Hey-siri ponúka stovky príkazov, vrátane bonusových humorných hlášok, ktorými sa asistentka preslávila.

Stránka je zatiaľ dostupná v angličtine a nemčine a okrem príkazov pre iOS už ponúka aj tie pre nový macOS Sierra. Podobne ako sám macOS je však aj táto možnosť v beta verzii a momentálne obsahuje len časť dostupných príkazov. Čo všetko Siri dokáže sa môžete presvedčiť sami na webovej adrese hey-siri.io.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.