Apple propaguje iBooks novým účtom na Instagrame

Pred pár dňami Apple začal propagovať svoj iBooks Store pomocou nového účtu na Instagrame.

Účet overený modrým odznakom má v súčasnosti vyše 7000 fanúšikov a do pozornosti dáva predovšetkým nové knižné novinky od rôznych autorov. Jeho založenie je simultánne s vydaním novej knihy v Harry Potter ságe, Harry Potter and the Cursed Child, ktorá vyšla pred pár dňami a je dostupná aj cez platformu od Applu. V nedeľu účet tiež zaprial všetko najlepšie k narodeninám autork série, J. K. Rowling.

Okrem Harryho Pottera si zmienku zaslúžili aj nedávno vydané romány ako Dark Matter od Blake Crouch, The Girls od Emmy Cline a All Is Not Forgotten od Wendy Walker.

Nový iBooks účet si môžete prezrieť na tomto odkaze.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.