Nová farba “Deep Blue” bude v skutočnosti tmavšia Space Gray

Takto by podľa Mac Otakara malo vyzerať prevedenie s názvom “Deep Blue”.

Spoločnosť Apple nám podľa informácií plánuje predstaviť novú farbu pre rad iPhonov, počnúc iPhonom 7 s názvom “Deep Blue” (hlboká modrá). 

iphone-deep-blue

Japonský blog Mac Otakara podsunul novú informáciu AppleInsideru, že nová farba, ktorej sa máme dočkať nie je v skutočnosti nová, ale iba “omnoho tmavšia” varianta farby Space Gray (vesmírne šedá). Čo znamená teda, že farba je akurát omnoho bližšie čiernej ale nie je úplne čierna.

wholesale-matte-deep-blue-apple-iphone-5-housing

Nový “tmavý odtieň” by mal pripomínať Space Black farbu, ktorú majú oceľové Apple Watch. Tie sú iba o niečo tmavšie ako Space Gray verzia Apple Watch Sport. Čo ale s určitosťou vieme je, že Apple bude nový iPhone 7 ponúkať aj vo farbách Silver, Gold a Rose Gold.

Space-Gray-Apple

Spoločnosť Apple používa rôzne odtiene farieb na rôzne rady svojich zariadení. Ku príkladu iPhone 6s a iPad Pro majú o niečo svetlejší odtieň farby Space Gray ako má iPhone 5s a pôvodný iPad.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.