Nepozdávajú sa vám externé batérie pre iPhone? Vyskúšajte magnetický MagicMount

Batériového príslušenstva pre iPhone je dnes na trhu neúrekom, no keď sa nechcete uchýliť k veľkým (a často aj škaredým) obalom so vstavanou batériou, musíte si zadovážiť externú batériu, ktorá sa však zase napája cez kábel a so zariadením sa tak ťažko pracuje.

Nový battery pack od firmy Scosche sa snaží priniesť zlatú strednú cestu a so svojim MagicMount predstavuje elegantné riešenie tohto problému. Táto externá power banka sa totiž na zadnú stranu telefónu pripája magneticky, čo umožňuje oveľa jednoduchšiu manipuláciu a prenášanie. Kompaktný MagicMount dosahuje kapacity 4000 mAh, čo vystačí približne na dve nabitia iPhonu 6s, alebo jedno plné nabitie iPhonu 6s Plus.

Accessories_Lightning_SpaceGray_1_487

V balení dostanete okrem Lightning kábla taktiež univerzálnejšie micro USB, čo znamená, že si pomocou batérie nabijete aj Android telefóny, či iné zariadenia. Samotná batéria sa pripája pomocou magnetickej pásky, ktorú si nalepíte na zadok telefónu. MagicMount si môžete zakúpiť na stránkach výrobcu za 59 dolárov. V ponuke je pritom pätica farieb – čierna, šedá, strieborná, zlatá a ružová.

Scosche-MagicMount-PowerBank-Portable-Battery-image-3-630x420

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.