Jony Ive otvoril slávnostné Met Gala v New Yorku

Apple tento rok sponzoruje charitatívny gala večer Met Gala v New Yorku. Medzi jeho predsedov patrí aj šéfdizajnér Jony Ive, ktorý podujatie dnes otvoril úvodnou rečou.

Met Gala je charitatívna udalosť na zozbieranie peňazí pre Costume Institute, súčasť múzea Metropolitan Museum of Art v New Yorku. Značí taktiež slávnostné otvorenie každoročnej módnej exhibície v tomto múzeu. Téma exhibície je tento rok “Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology” (Manus x Machina: Móda vo veku technológie).

Apple je spoluorganizátorom tohto podujatia a vrchný dizajnér spoločnosti, Jony Ive, akciu dnes ráno otvoril úvodnou rečou, v ktorej spomína, že “cieľom Applu bolo vždy pokúsiť sa vytvoriť produkty, ktoré budú rovnako krásne, ako aj funkčné”. Krátke útržky Jonyho reči si môžete pozrieť na Twittri a streamovacej službe Periscope.

https://twitter.com/sherylgreyes/status/727151534971068417

https://twitter.com/seoulcialite/status/727151896104935424

Jony Ive je spolupredsedajúci gala večera, spolu so šéfredaktorkou magazínu Vogue, Annou Wintour, speváčkou Taylor Swift a módnym návrhárom Karlom Lagerfeldom. Podujatie každoročne navštevuje množstvo celebrít, chýbať by tentoraz nemali Beyonce, Kim Kardashian, či Kanye West.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.