NASA zverejnila svoju oficiálnu aplikáciu už aj pre Apple TV

NASA pred chvíľou zverejnila jej oficiálnu aplikáciu na real-time sledovanie Zeme už aj pre štvrtú generáciu Apple TV, ktorá sa pridružuje k už existujúcej populárnej iOS verzii pre iPhone a iPad. Podľa štatistík, bola aplikácia stiahnutá viac ako 17 miliónov krát. 

live_nasa_AppleTV_20140725_16x9_992

Aplikácia NASA TV pre Apple TV umožní používateľom sledovať živé HD prenosy a užívať si živý pohľad na zem z Medzinárodnej Vesmírnej Stanice. Aplikácia taktiež informuje svojich užívateľov o satelitoch, ktoré preletia nad nimi v závislosti od polohy užívateľa. Aplikácia ponúka nie len živý prenos ale aj viac ako 15,000 obrázkov, NASA videá, 2D a 3D satelitné mapy, správy z misií NASA a schopnosť počúvať Third Rock internetové rádio.

2000px-NASA_TV

“Aplikácia NASA je skvelou možnosťou ako môže aj obyčajný človek zažiť vzrušenie z objavovania vesmíru priamo z jeho mobilného zariadenia.” David Weaver, Pracovník NASA pre kontakt s verejnosťou.

Aplikáciu NASA TV je možné bezplatne stiahnuť z App Store pre štvrtú generáciu Apple TV, iPhone a iPad.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.