Martin Hajek zverejnil svoj koncept iPhonu 7

Takto by podľa Mac Otakara malo vyzerať prevedenie s názvom “Deep Blue”.

Ak si spomínate, pred nedávnom sme vás informovali o možnej novej variante farby pre ešte nepredstavený iPhone 7 s názvom Deep Blue.

darkspacegrayiphone7

Podľa informácií sa bude jednať o omnoho tmavšiu verziu už existujúcej farby Space Gray. Farba sa dosť blíži čiernej ale nie je to priamo čierna. Martin Hajek vytvoril návrh ako bude zariadenie iPhone 7 s touto farbou pravdepodobne vyzerať. Na vytvorenie svojho návrhu použil zvesti, ktoré kolujú po internete s čím by mal iPhone 7 prísť. Návrh poukazuje na chýbajúci 3,5mm audio vstup, väčšiu kameru a premiestnené anténové pruhy. Hajekov návrh iPhonu 7 má veľmi tmavý odtieň šedej, čím dosť pripomína farbu Space Black, ktorú majú Apple Watch.

darkspacegrayiphone72

Vieme, že sa všetky tie roky Apple použil už viacero rôznych odtieňov farby Space Gray, Black a ďalších skrz všetky svoje zariadenia od Macu cez iPhone až po Apple Watch. Niektoré odtiene boli tmavšie ako iné. Najnovšie produkty od Apple, iPhone 6s a iPad Pro majú bledý odtieň Space Gray. Prvé správy o novej farbe pre iPhone 7, sme sa dozvedeli minulý týždeň zo stránky Mac Otakara. Stránka, ktorá predpovedala oznámila novú farbu iPhonu už v júni oznámila, že jej zdroj si zamenil tmavý odtieň Space Gray ako odtieň modrej. Očakáva sa, že spoločnosť Apple nám predstaví iPhone 7 a iPhone 7 Plus už v septembri tohto roku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.