Koncept modrej farby s názvom “Deep Blue” alebo “Dark Blue” na iPhone 7

Nedávno sme sa dozvedeli, že podľa zvestí plánuje spoločnosť Apple zrušiť starú známu farbu pre iPhony a iPady Space Gray a nahradiť ju novou, modrou s názvom Deep alebo Dark Blue.

27531261362_7f6009cd3b_b

Táto farba by sa mala objaviť na onedlho predstavených zariadeniach iPhone 7 a 7 Plus. Dizajnér Martin Hajek vytvoril náčrty iPhonu 7 s farbou Deep/Dark Blue, aby sme mali lepšiu predstavu ako by toto nové zariadenie od Apple mohlo vyzerať.  Hajekové náčrty vychádzajú z predošlých zvestí, ktoré naznačujú iba minimálne dizajnové zmeny medzi terajším a nadchádzajúcim modelom iPhonu. Čo sa týka hrúbky iPhonu 7, mala by byť rovnaká, akú má iPhone 6s. Jediné či si hneď všimneme, by mali byť chápajúce anténové prúžky po obvode zariadenia.

27021489983_0d1e28ff8c_b

Taktiež zvesti na internete naznačujú, že iPhone 7 už nebude mať 3,5 mm vstup pre slúchadlá. Jedna strana hovorí, že je to kvôli osadeniu druhého reproduktoru, iný hovoria, že odstránenie vstupu má úplne iný význam. Čo sa týka výkonu, mali by sme sa dočkať nové čipu od Apple s označením A10 processor a RAM by mala dosiahnuť až 2 GB.

27021490093_0777fc173c_b

Dizajn od Martina Hajeka taktiež poukazuje na zvesti o dvojitej kamere na zadnej strane iPhonu. Ale aby sme prešli k najzaujímavejšiemu pre všetkých užívateľov, predstavenie tohto zariadenia sa podľa informácií plánuje na september tohto roku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.