Koncept: Ako by vyzeral tmavý iPhone s tmavým iOS 10?

iPhonu čierna farba svedčí, čo dokazujú aj rendery v novom koncepte. Ako by mohol vyzerať tmavý iPhone, na ktorom beží tmavý iOS, sa môžete presvedčiť nižšie.

Jednou z nových funkcií, o ktorých sa špekulovalo pred odhalením iOS 10 bol aj tmavý režim, ktorý by celý systém obliekol do čierneho kabátika. Taktiež sa hovorí o tom, že nový iPhone 7 bude predstavený aj v čiernom, či tmavošedom prevedení. iOS 10 napokon tmavú tému nedostal a iPhone 7 je ešte niekoľko týždňov v budúcnosti. Ako by však takéto produkty vyzerali v praxi, si môžeme predstaviť už teraz.

iphone-7-black-edition-concept-mailiphone-7-black-edition-concept-reverse

Stránka Cult of Mac dala dokopy zaujímavý koncept, ktorý spája práve čierny iPhone 7 s tmavým rozhraním systému iOS 10. Čierny anodizovaný hliník v koncepte pripomína skôr oceľové Apple Watch v ich Space Black edícii. Napriek tomu však ide o veľmi lákavý vzhľad.

Pridajte čierne plochy jednotlivých iOS aplikácií ako Mail a máme tu možného kandidáta na iPhone s OLED displejom. Práve o tom sa hovorí, že vyjde už budúci rok a prinesie viaceré dôležité dizajnové zmeny. Práve OLED displej by bol ideálnym motívom na to, aby Apple vytvoril tmavú verziu iOS. Vďaka technológii rozsvecovania jednotlivých obrazových bodov sú totiž OLED displeje pri zobrazovaní čiernej farby o niečo šetrnejšie k batérii zariadenia.

iphone-7-black-edition-concept-third-party-apps
iPhone-7-Mockup-alt-stepbystep

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.