iStores sprístupňuje iPhone za 299 € všetkým!

iStores spúšťa v piatok 25. novembra unikátnu jednodňovú nákupnú akciu, v ktorej ponúkne iPhone 5s za 299 EUR a 10 % zľavu na široký sortiment ďalších produktov Apple a príslušenstva.


Až tri štvrtiny vianočných nákupov začínajú v tzv. Black Friday a preto sú predajne iStores na Slovensku a v Čechách pripravené uspokojiť všetkých, ktorí si svoj obľúbený Apple produkt pod stromček chcú zaobstarať v dostatočnom predstihu a za skvelé ceny.

Iba jeden deň bude v celej sieti iStores a na www.istores.sk, resp. www.istores.cz možné využiť zľavu 10 % na široký sortiment produktov Apple vrátane iPhone 6s, iPhone SE, Mac, iPad, Beats a príslušenstva od Apple a iných výrobcov.

Podrobnosti o jednodňovej nákupnej akcii v iStores nájdete na
https://www.istores.sk/black-friday.htm
https://www.istores.cz/blackfriday.htm.

Na vašu návštevu sa tešia predajne iStores na Slovensku v centrách Avion a Polus Bratislava, City Arena Trnava, Mlyny Nitra, Europa Banská Bystrica, Forum Poprad a Aupark Košice a v Čechách v centrách Galerie Harfa a Atrium Flora v Praha, Forum Nová Karolína Ostrava, Galerie Šantovka Olomouc a Zlaté Jablko Zlín.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.