iPhone 7 vraj nakoniec stereo reproduktory neponúkne

Úniky o iPhone 7 sa v posledných dňoch množia a kým doteraz sme čítali hlavne o designe, teraz sa dozvedáme niečo viac o funkciách. Videli sme fotky základných dosiek, procesorov Apple A10 a teraz tu máme aj niečo o údajných stereo reproduktoroch. Dobré správy to však nie sú.

Podľa toho, čo zistil francúzsky portál Nowhereelse.fr, vraj so stereo reproduktormi na iPhone 7 nemáme rátať. Na spodnej strane telefónu sa teraz síce budú nachádzať symetrické výrezy pre zvukovú aparatúru, ale zmena má byť vraj len estetická. Apple dokonca ani neplánuje nové diery nijak využiť a aj keď sa naľavo od Lightning konektoru nachádza mikrofón, zapĺňať má len jednu dierku. Ostatné budú plniť čisto estetický účel a vyplnia miesto po odstránenom 3,5mm jacku.

Pravdivosť tejto správy je zatiaľ otázna, podobne ako ostatné doterajšie špekulácie. Portál NWE však patrí medzi tie, ktoré prinášajú veľakrát pravdivé správy. Či to teda platí aj v tomto prípade alebo sa majster tesár “uťal”, uvidíme až po predstavení nových iPhonov v septembri.

iPhone 7 Nowhereelse

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.