iPhone 7 a porovnanie s iPhonom 6s na detailnom videu

Cez víkend sa na čínsku sociálnu sieť Weibo dostali ďalšie zábery očakávaného iPhonu 7, tentoraz aj vo forme detailného videa.

Na takmer trojminútovom videu môžete nový iPhone vidieť bok po boku so súčasným iPhonom 6s. Okrem mierne odlišného odtieňu “space grey” šedej obsahuje nový iPhone taktiež všetky dizajnové prvky, ktoré sme mohli vidieť na predošlých fotografiách – menovite upravené anténové pásy na zadnej strane a masívnu šošovku fotoaparátu. Chýba taktiež 3,5 mm audio jack – jeho miesto zaujala druhá mriežka reproduktora.

Inak vyzerá iPhone 7 až zarážajúco identicky ako jeho predchodcovia. To je v súlade s dohadmi, ktoré tvrdia, že veľké vizuálne zmeny náš čakajú až s príchodom “iPhonu 8” budúci rok. Ten by mal ponúknuť OLED displej so zabudovaným Touch ID senzorom a redukované okraje, vďaka čomu by sa mohla ďalej natiahnuť jeho uhlopriečka.

Tento rok však dostaneme len mierne upravený model 6s, minimálne po stránke zovňajšku. iPhone 7 by mal okrem novej generácie procesoru A10, vylepšeného foťáku a chýbajúceho jacku disponovať aj 32 GB pamäte v základnej verzii a väčšou batériou. Väčší model iPhone 7 Plus taktiež môže obsahovať špeciálny duálny fotoaparát a Smart Connector.

iphone-7-vs-iphone-6s-00-800x600 iphone-7-vs-iphone-6s-04-800x600 iphone-7-vs-iphone-6s-03-800x600

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.