iPhone 7 by mohol obsahovať 256 GB pamäť od Sandisku

V súvislosti s pripravovaným iPhonom 7 Plus kolujú taktiež dohady o veľkosti pamäte, ktorú bude ponúkať. Talianský web HDblog teraz zverejnil fotografie nového 256 GB pamäťového modulu od Sandisku.

Nový NAND flash pamäťový čip je dokonca o niečo menší ako predchádzajúca verzia s 64 GB úložiskom, čo by určite prišlo vhod pri ďalšej miniaturizácii vnútorných komponentov. Jediným odradzujúcim faktorom môže byť len cena, práve preto by 256 GB pamäť mohla byť obmedzená len na na väčší a drahší model iPhone 7 Plus.

Zdroj: HDblog.it
Zdroj: HDblog.it

Apple v minulosti už čipy od SanDisku použil vo viacerých zariadeniach, no nad tým, či sa tento rok dočkáme ohľadom úložiska výraznych zmien, môžeme zatiaľ len špekulovať. Viac než ideálne by bolo zbavenie sa najnižšej 16 GB varianty, no prechod na 32 GB, 128 GB a 256 GB ponuku za ponechania súčasných cien sa nezdá byť priveľmi reálny.

Nové zábery na iPhone 7 Plus ukazujú dvojitý objektív a Smart Connector

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.