iOS 9.3: po aktualizácii hlásia majitelia starších zariadení problémy

Aktualizácia operačného systému iOS na verziu 9.3 neprešla úplne hladko. Hlavne majitelia starších iPadov hlásia, že ich zariadenia sú nepoužiteľné po inštalácii. Problém sa týka hlavne iPadu 2 a zatiaľ nie je náprava.

Apple vydal iOS 9.3, prináša Night Shift, vylepšenia pre Poznámky, Apple Music a mnoho ďalšieho

Portál Appleinsider priniesol informáciu o problémoch s tabletami iPad po aktualizácii na  iOS 9.3. Odvoláva sa najmä na e-mailové reakcie a na príspevky v diskusných fórach na stránkach Applu.  Majitelia starších modelov sa sťažujú, že po inštalácii aktualizácie nemôžu aktivovať svoje zariadenia, nepodarí sa im spojiť so servermi spoločnosti. Apple uvádza, že servery sú momentálne preťažené a aby to vyskúšali neskôr, avšak od toho momentu uplynulo už viac ako 24 hodín.

Niektorým majiteľom pomohlo, keď stiahli a aktualizovali svoje zariadenia pomocou iTunes na svojich počítačoch prípadne obnovenie výrobných nastavení pomocou toho istého softvéru. Ale nie všetci žali úspech.

Po neúspešnej aktualizácií preniesol jeden z majiteľov svoj iPad do oficiálneho Apple Storu, avšak ani tam mu zamestnanci nedokázali pomôcť. Problém sa pravdepodobne týka hlavne iPadu 2. Pokiaľ nebude vypustená novšia verzia systému iOS buďte opatrní, prípadne skúste s aktualizáciou ešte počkať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.