iOS 10 je už nainštalovaný na 34 % zariadení

iOS 10 je vonku len necelý týždeň, no jeho čísla rastú rýchlo. Podľa najnovších informácií si ho nainštalovala už vyše tretina používateľov.

Mixpanel uverejnil nové štatistiky, podľa ktorých si najnovší systém stiahlo už 34 % majiteľov iOS zariadení. Jednotkou je stále iOS 9, ktorý je nainštalovaný na 62 % zariadení a za nim sú v značnej 5% menšine iOS 8 spolu so staršími systémami.

iOS 10 štatistika

24 hodín po vydaní bol iOS 10 nainštalovaný na viac než 14 % zariadení, za rovnaké obdobie pritom predbehol minuloročný iOS 9. Môžu za to zrejme nové a lákavé funkcie ako vylepšený iMessage s App Storom, ale zásluhu určite majú aj pozitívne ohlasy od beta testerov. Ak bude systém pokračovať rovnakým tempom, čoskoro môže predbehnúť iOS 9 ako najrýchlejšie sa rozširujúci iOS update. Ak sa podiel iOS 10 najbližší týždeň zvýši o ďalších 16 %, dostane dokonca titul najsťahovanejšieho softvérového updatu vôbec.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.