Hľadáme šikovného človeka s angličtinou a obchodným duchom

U nás sa takmer všetko točí okolo Apple. Hľadáme priaznivca, ktorý vie oceniť pravú kvalitu a svoj záujem preniesť aj na obchodných partnerov. Sme pobočka medzinárodnej spoločnosti, do ktorej patrí významná sieť predajní iStores Apple Premium Reseller. Do našej firmy hľadáme šikovného človeka, ktorý preukáže svoje schopnosti a bude reálnou posilou nášho tímu, a to s potenciálom odhodlaného profesionála.

Nejde nám iba o zaplnenie voľného miesta. Sme zvedaví na tvoje schopnosti, nápady a talent, preto spolu s tebou vyberieme pozíciu, ktorá ti bude šitá na mieru.

Čo potrebujeme?

Plynulá komunikácia v angličtine je „must-have“, znalosť druhého európskeho jazyka je „big advantage“. Hľadáme veselého kolegu, schopného obchodníka s analytickým myslením a rozhodnosťou.

Čo ponúkame?

Dohodneme si plat, ktorý odzrkadľuje tvoje schopnosti a trhové podmienky. Navyše ti pridáme aj MacBook a iPhone. Hi-end technika ťa bude sprevádzať celý tvoj pracovný čas.

Ponúkame ti možnosť rozvoja v stabilnej medzinárodnej spoločnosti.

Máš záujem?

Pošli nám svoj životopis v slovenčine aj angličtine na cv@istores.sk.

Nastúpiť môžeš ihneď, alebo ak nás presvedčíš o svojich kvalitách, radi si na teba počkáme.

Adresa spoločnosti
WESTech, spol. s r.o.
Stará Vajnorská 17
831 04 Bratislava
www.westech.sk
E-mail: cv@istores.sk

Zaslaním životopisu dáva uchádzač svoj súhlas spoločnosti WESTech, spol. s r. o. so spracovaním jeho osobných údajov pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zák. č. 428/2002 Zb. o ochrane osobných údajov.

Ďakujeme kandidátom, ktorí sa uchádzajú o prácu v našej spoločnosti. Vyhradzujeme si právo kontaktovať iba vybraných uchádzačov, ktorí budú pozvaní k osobnému pohovoru.

Za pochopenie ďakujeme.

Pozri si aj iné pracovné ponuky v iStores na https://www.istores.sk/praca.htm

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.